.

Voluntarii de la Cluburile Lions și Leo Deva Sarmizegetusa, în sprijinul familiilor vulnerabile

Mai mulți membri ai Cluburilor Lions și Leo Deva Sarmizegetusa s-au aflat, vineri, 8 martie 2024, în mijlocul familiilor cu copii din patru comunități defavorizate din municipiul Deva, în cadrul unei acțiuni caritabile care face parte din seria activităților desfășurate de tinerii voluntari în sprijinul persoanelor aflate în dificultate.

Cinci familii vulnerabile, cu copii între 5 luni și 18 ani, care locuiesc în zonele Zăvoi, Nicolae Grigorescu, malul Mureșului și 1 Mai, au primit pachete conținând obiecte de uz casnic necesare în gospodărie, obiecte de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente, jucării și flori, în valoare de aproape 4.000 de lei.

„Copiii din mediile defavorizate au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Proiectele noastre se axează pe grija față de cei aflați în situații de dificultate și pe înțelegerea nevoilor acestora, indiferent din ce categorie vulnerabilă fac parte. Acțiunea de vineri a vizat 15 persoane – adulți și copii, printre care s-au aflat și copii cu dizabilități, dar și familii cu un singur părinte”, explică organizatorii.

Voluntarii din Cluburile Lions și Leo Deva Sarmizegetusa desfășoară permanent proiecte și programe umanitare prin care sprijină copii, tineri și vârstnici, precum și persoane cu dizabilități sau persoane fără adăpost.

Direcția de Asistență Socială Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate