.

Veşti bune pentru sănătatea locuitorilor municipiului Hunedoara

Spitalul Municipal “dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara se află într-un proces de modernizare continuu, atât în ceea ce priveşte partea de infrastrcutură, cât şi în privinţa dezvoltării serviciilor medicale pentru oameni.

„Zilele acestea au început lucrările pentru izolarea termică a corpului principal de clădire al Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”. Schela a fost montată pe latura sudică a acestuia. Suprafaţa totală care va trebui izolată cu vată bazaltică, plăci de fibrociment prinse pe structură metalică şi ferestre termopan (acolo unde e nevoie) este de aproximativ 10.000 mp. În paralel se lucrează la realizarea reţelelor interioare prevăzute în proiect.

Cu o valoare totală de aproximativ 8,5 milioane de euro, este cel mai mare proiect de acest fel derulat în Hunedoara”, a transmis managerul spitalului, Radu Budae.

Mai trebuie menţionat faptul că spitalul a dezvoltat activitatea Cabinetului stomatologic, acesta fiind relocat intr-o zonă mult mai generoasă din punct de vedere a spațiului. Cabinetul va funcţiona în Ambulatoriul spitalului, iar programul va fi de 24 de ore din 24 , odată cu angajarea a încă trei medici stomatologi, pe lângă cei doi care erau deja in echipa medicală a spitalului. Noii medici stomatologi au fost selectați in urma unui concurs recent desfăşurat.

Tot in această zonă, pentru confortul pacienților ,va fi instalat un modern aparat de radiologie dentară pe care Spitalul municipal „dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara l-a achiziționat recent.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate