.

UN RONIN PE PODIUM!

Tânărul karateka ROȘU MIHAI, legitimat la ACS Ronin Deva a reprezentat cu cinste județul Hunedoara, urcând pe podiumul Campionatului de Karate Tradițional pentru Cadeți, Juniori, Tineret și Seniori

În perioada 26-28 aprilie 2024, municipiul București a găzduit ediția XXXIII a finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru Cadeți, Juniori, Tineret și Seniori. La evenimentul organizat de Federația de specialitate au participat peste 500 de sportivi, din toată țara.

Competiţia a inclus probe de kata şi kumite, judeţul Hunedoara fiind reprezentat de un singur sportiv,  legitimat la Asociaţia Club Sportiv Ronin – Deva (club afiliat Federației Române de Karate Tradițional  FRKT), antrenat de sensei Mircea Cristian Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră 6 dan – karate tradiţional) – care a participat și ca arbitru principal, la o parte dintre probe.

Sportivul ROȘU MIHAI, îndrumat de sensei Mircea Popa a confirmat, încă odată, valoarea anilor de antrenament, obținând locul III la proba de kumite individual (categoria cadeți 14-15 ani).

Prezenţa sportivului din Deva pe podiumul prestigioasei competiţii naționale de karate, confirmă, încă odată, valoarea şi dorinţa tinerilor sportivi deveni de a se afirma pe plan intern şi internaţional.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate