.

O timişoreancă a devenit dublă Campioană Balcanică la Culturism şi Campioană Absolută, la categoria ei de vârstă

Mădălina Stanca, o sportivă de 20 de ani din Timișoara a participat în acest weekend la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, unde a obținut de două ori locul I la categoria Bikini fitness (locul I Junioare, respectiv locul I Senioare – conform regulamentului, vârsta îi permite participarea la ambele categorii).
Încununarea acestui succes a fost câștigarea celui de-al treilea titlu, cel de Cam­pioană Absolută Junioare la categoria Bikini fitness, în cadrul aceleiași competiții.
Mădălina Stanca este studentă la Universitatea Politehnica din Timișoara. Ea studiază Automatică și Calculatoare și a descoperit acest sport datorită mamei sale. De cinci ani a început antrenamentele la Smartfit Timi­șoa­ra, acolo unde a cunoscut-o pe Narcisa Martin, Campioana Europeană Bikini fitness, care i-a devenit an­­tre­noare, alături de Cristi Martin. „Sunt entuziasmată și abia aștept să văd ce urmează la Campionatul European, unde sper să merg cu același vibe pozitiv. Sunt recunos­că­toare echipei Smartit, echipei mele de antrenori, tuturor celor care m-au susținut. Și nu în ultimul rând sunt recunoscătoare Federației Române de Culturism și Fitness pentru tot suportul acordat! Acum cinci ani, am început să vin la sală datorită mamei mele. Pe mine Narcisa m-a convins prin pasiunea ei față de sport”, declară proas­păta campioana balcanică.
Narcisa Martin, de opt ori Campioană Naţională la Bikini fitness (de patru ori Campioană Absolută), Cam­pioană Balcanică Absolută şi medaliată cu aur şi cu argint în ultimii doi ani la Campionatul European la aceeaşi categorie, are rezultate excelente ca antrenoare.
„Pe Mădălina am selectat-o încă dela vârsta de 15 ani, datorită talentului ei și tot de 5 ani o antrenez constant. Mădălina face antrenamente zilnice, urmează asumat o dietă strictă și corespun­zătoare sportului pe care îl practică. Ea a mai participat la ediții ale Campionatului Na­țional de Culturism și Fitness, iar seriozitatea și perfor­manțele obținute i-au atras selecția în lotul național. Participarea ei la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness este a doua prezență a sportivei la o competiție in­ternațională, ca reprezen­tan­tă a României”, a declarat Narcisa Martin, Campioana Europeana Bikini fitness, antrenoarea Mădălinei și trai­ner în cadrul Smartfit.
Sursa foto: Cristi Martin

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate