.

Gimnastele din Deva, pe podium la Campionatele naționale de la Buzău

În cadrul etapei finale din cadrul campio­natelor Națio­nale Școlare de gimnastică, întreceri desfășurate în sala Polivalentă din Buzău, Maria Curcă-Drăgan s-a clasat pe locul secund la individual compus și a câștigat două medalii de argint în finalele de la paralele și bârnă, iar Anetta Csiszer a câștigat medalia de aur în finala de la bârnă.
Erica Gogoaşe a cucerit medalia de bronz la individual compus, sărituri și la sol și s-a clasat pe locul secund în finalele de la paralele și bârnă, în timp ce colega ei, Bianca Dinu, a fost a doua la individual compus, bârnă și sol, prima la sărituri și a cucerit o medalie de bronz la paralele.
Viviana Gînju s-a impus la individual compus, unde a câștigat medalia de aur, a fost cea mai bună în finalale de la paralele și bârnă, a cucerit medalia de argint la sărituri și una de bronz la sol.
A mai urcat pe podiumul de premiere Cristina Popesc, argint la paralele și bronz la bârnă, iar Amalia Arincescu s-a clasat pe locurile IV la bârnă și sol.
Toate aceste gimnaste sunt pregătite la LPS Cetate Deva de către antrenoarele Adela Popa și Delia Olteanu.
În cealaltă grupă, Ștefania Boboc s-a impus la individual compus cucerind medalia de aur și la sol și s-a clasat pe locul secund în finala de la bârnă în timp de Delia Jitea s-a clasat pe locul secund la individual compus, trecându-şi în palmares medaliile de aur la paralele și bârnă și o me­dalie de bronz la sărituri, ele fiind pregătite la Deva de către Monica Micu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate