.

Proiect interesant, participare numeroasă și selectă la debut

Peste 100 de tineri îmbrăcați în tradiționalul kimono au participat sâmbătă la lansarea unei noi inițiative care se va derula în municipiul Deva. Este vorba de un nou proiect „DevActivă” , un proiect de promovare al unui stil de viață sănătos.
În prezența președintelui Federației Române de Taekwon-do ITF , sensei Cosmin Oprescu, s-a derulat un an­trenament deschis la această disciplină sportivă, coordonat de antrenori cu renume. sensei Cristian Popa, Ionuț Lăscău și Mihai Bumbu.
Printre cei care s-au aflat la stagiul de la Sala Sporturilor din Deva am reîntâlnit pe câțiva sportivi hunedoreni talentați, unii dintre ei cu rezultate deosebite înregistrate în competițiile europene și mondiale, care au prezentat un mod de viață sănătos prin practicarea sportului.
Este vorba de sportivii de la cluburile din Hațeg, Călan, Petroșani și bineînțeles de la clubul gazdă al evenimentului, cel din Deva.
Debutul acestui nou pro­iect inițiat la Deva s-a bucurat și de prezența unor in­vitați importante din zona sportului hunedorean, prin­tre cei care s-au aflat în fața spectatorilor prezenți în tribunele Sălii Sporturilor din Deva, fiind reputatele antre­noare de gimnastică de la CSM Deva, Gina Gogean și Mădă­lina Susan, dar și Cris­tian Petrean, președintele Asociației Județene de Fotbal, cei care au avut o mare implicare la reușita acestui eveniment, salutată de edilul municipiului Deva, primarul Florin Nicolae Oancea, pre­zent la eveniment.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate