.

Minoră dată dispărută. Cine o vede e rugat să sune la 112

Polițiștii caută o fată, din municipiul Lupeni, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 19:30, Poliția Municipiului Lupeni  a fost sesizată de o femeie din municipiul Lupeni, cu privire la faptul că fiica sa minoră, GHERCĂ MIRELA – GABRIELA (foto), în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urma unei dispute verbale avut cu aceasta.

Semnalmentele minorei:  1,55 m înălțime, greutate 53 kg, păr scurt șaten,  ochii căprui, față ovală. Era îmbrăcată cu un costum de trening de culoare gri, având un desen cu Mickey Mouse pe bluză și pe pantalon.

Mama fetei le-a declarat poliţiştilor că fata nu a mai plecat de la domiciliu.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de  căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate