.

Lupte libere: Luptătorii de la CSS Petroșani calificați la etapa finală

Etapa regională din cadrul Campionatului național Școlar de lupte libere disputată recent la Timișoara și la care reprezentanții LPS Cetate Deva au avut o serie de rezultate remarcabile obținând calificare la etapa finală , a fost una excelentă și pentru sportivii din Valea Jiului.
Astfel, luptătorii legitimați la CSS Petroșani , pregătiți de prof. Gheorghe Răducu și Cristian Popa, au reușit să obțină și ei calificări la etapa finala ca urmare a rezulta­telor înregistrate la Timi­șoara.
Printre cei care au urcat pe podium la întrecerile din Banat și implicit și-au câștigat dreptul de a fi pre­zenți la finala campionatului au fost următorii sportivi de la CSS Petroșani: la feminin-Andreea Chiriac- locul I la categoria 53 kg, Iulia Moldovan loc I la categoria 69 kg, iar la masculin Ianis Monete locul I la categoria 51kg și Darius Popa locul I la categoria 55 kg.
Pe podium au mai urcat Daniela Chiriac – locul II la categoria 57 kg, Denis Ungureanu- locul II la categoria 71 kg și Carmen Borbely locul III la categoria 43 kg. Dani Jean Neacșu a prins și el o calificare la etapa finală fiind foarte aproape de o clasare pe podium la Timi­șoara.
Federaţia Lupte libere și Ministerul Educației au comunicat că etapa finală se va organiza la Reșița în perioada 24 – 26 martie 2023.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate