.

Fotbal feminin: Echipa AS Zarandu Crişcior este campioană județeană

Sala Sporturilor din Deva a găzduit sâmbătă ultima etapă, cea mai așteptată din cadrul campionatului județean de fotbal feminin, competiție organizată de către Asociația Județeană de Fotbal (AJF) și la care au participat un număr de opt formații, reprezentând cluburi din întreg județul.
A fost ziua finalelor, jocurile programate s-au desfășurat cu pasiune și fair-play astfel că podiumul de premiere a fost ocupat de cele mai merituoase formații. În finala mare a acestei ediții s-a întâlnit echipele CS CFR Simeria și AS Zarandu Criscior, în fapt câștigătoarele celor două serii în care au evoluat formațiile înscrise în competiție.
După derularea celor două reprize a câte 20 de minute fiecare, echipa victorioasă a fost AS Zarandu Criscior care a câștigat cu scorul final de 2-1 prin golurile înscrise de Maria Jurj și Monica Tomesc, pentru formația din Simeria golul fiind înscris de Alina Crișan.
Au evoluat în echipa campioană a județului: Teo­dora Narita, Alexandra David, Iulia Cristea, Simona Simio­nică, Monica Tomesc, Maria Jurj, Raluca Chirițescu, Lăcră­mioara Balea, Sansa Pripon și Daniela Rus, antrenor fiind Darius David, care a fost însoțit de presedintele clubului Sorin Circo și de primarul Comunei Crişcior, Ovidiu Furdui.
Podiumul de premiere a fost completat de CS CFR Simeria și CSC Ilia, iar la această primă ediție au mai participat următoarele echipe: CSC Sântămăria-Orlea 1, CSC Sântămăria-Orlea 2, ACS Școala de Fotbal Damian Militaru, ACS Stars Academy Călan și ACS Galaxy Brad.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Călin Petru Marian, prefectul jude­țului Hunedoara, Florin Nicolae Oancea, primarul munici- piului Deva și Cristian Petrean-președintele AJF Hunedoara. Cei care au înmânat echipelor de pe podiumul de premiere trofeele, cupele și diplomele de participare, ca și celorlalte formații participante în turneu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate