.

Natație: Înotătorii din Hunedoara, medaliați la Szeged-Ungaria

În orașul ungar Szeged, s-au desfășurat, la finalul săptămânii trecute, întrecerile unei competiții internaționale de națatie, Cupa Naturtex, la care au participat 260 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi, din 4 țări. Printre cei prezenți au fost și trei sportivi de la CSS Hunedoara, însoțiți de prof. Anca Băjan.
Înotătorii hunedoreni au cucerit la această competiție internațională șase medalii – din care două de aur, una de argint și trei de bronz.
S-a evidențiat prin numă­rul de medalii cucerite și va­loarea lor, Nandor Nagy cel care a adus la palmaresul clubului hunedorean și a lui personal, trei medalii din care două de aur cucerite în probele de 200 m liber și la 1500 m liber și una de argint cucerită în finala probei de 200 m liber.
Ionuț Oancea a adus la Hunedoara două medalii de bronz pe care le-a cucerit în probele de 50 m spate și la 100 m spate iar Zsofia Nagy a cucerit o medalie de bronz la 200 m spate.
Menționăm că tinerii îno­tători sunt legitimați la secția de natație de la CSS Hunedoara unde se pregătesc cu antrenorii Anca Băjan și Dan Ardelean.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate