.

Loc de joacă pentru copiii din zona 1 Mai

Consiliul Local Deva a aprobat, în ședința ordinară de luni, 29 aprilie 2024, documentația tehnico-economică pentru amenajarea unui loc de joacă pe strada 1 Mai, nr. 27, din municipiul Deva – lângă imobilul de locuințe tip camere de cămin, aflat în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva.

Proiectul a fost inițiat de Primarul Municipiului Deva, Nicolae Florin Oancea, și are ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață a chiriașilor din imobilul social.

Investiția este finanțată integral din bugetul local și urmărește crearea unui spațiu de joacă plăcut și sigur pentru cei 34 de copii, cu vârste de până la 16 ani, care locuiesc în zonă, încurajând astfel practicarea unor activități fizice în rândul acestora și petrecerea timpului în aer liber, dar și amenajarea unei zone de relaxare pentru adulți.

Următorii pași pentru implementarea investiției:

– alocarea fondurilor financiare necesare investiției

– achiziționarea contractelor de proiectare și de execuție a lucrărilor, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice

Locul de joacă de pe strada 1 Mai, nr. 27 va fi amenajat pe o suprafață de 317 metri pătrați și va include elemente specifice mai multor categorii de vârstă.

În imobilul de pe strada 1 Mai, nr. 27 locuiesc 245 de persoane. La momentul actual, în această zonă nu sunt amenajate spații pentru recreere, relaxare și petrecere a timpului liber.

Direcția de Asistență Socială Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate