.

Karate: Sportivii hunedoreni, medaliați la Campionatul mondial din Bulgaria

După seria excelentă a rezultatelor înregistrate la întrecerile naționale , sportivii legitimați la Clubul Sportiv Gichin din Hunedoara au fost prezenți în perioada 11-14 aprilie 2024 la Campionatul Mondial de Karate WSF, desfășurat în localitatea Albena din Bulgaria.
Cei patru sportivi hunedoreni însoțiți de sensei Dan Adam (care este și preşe­dintele clubului din Hunedoara) au avut posibilitatea să participe la un campionat mondial puternic, cu un nivel tehnic foarte ridicat și unde au luptat sportivi din țări cu loturi puternice şi extrem de pregatite.
În urma derulării acestor întreceri mondiale, clubul din municipiul Hunedoara înre­gistrază la palmares un titlul de campion mondial, datorită medaliei de aur câștigată de Lorenzo Chilianu în proba de kumite Shobun Ippon la categoria U 21 + 84 de kg Open, același sportiv cucerind de asemenea argintul la încă două probe: Kumite Shobu Nihon și la Kumite WKF.
Amalia Adam a câștigat o meritată medalie de bronz în proba de Kumite Shobu Nihon categoria 14-15 ani la + 54 kg iar colega ei de club, Miruna Bădrăgan a cucerit o medalie de bronz în proba de Kumite Shobu Ippon la categoria Mini Cadete 12-13 ani -48 kg.
Foarte aproape de podiumul de premiere s-a aflat și Rebeca Resiga , cea care s-a situat pe locul V în probele de Kumite Shobu Ippon și Kumite WKF la categoria 10-11 ani -36 kg
Sunt rezultate excepțio­nale pentru care sportivii hunedoreni trebuie apreciați iar noi le urăm mult succes la viitoarele competiții!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate