.

Atletism: Doi atleți deveni au cucerit medaliile de argint la Campionatul național

Stadionul “Constantina Diță “ din Tg. Jiu a fost gazda primei competiții atletice în aer liber din acest sezon competiţional.
Întrecerile Campionatului National de alergare pe distanța de 10000 m pentru seniori și tineret (U 23) ,etapa finală, au reunit la start o serie de atleți cu palmares impresionant iar la finalul concursului, doi atleți din Deva, ambii legitimați la CSM Deva și pregătiți de prof. Cornelia Juratoni, au urcat pe podiumul de premiere al competiției.
În întrecerea seniorilor Dorin Andrei Rusu a reușit să se claseze pe locul secund iar la finaulul probei el a primit medalia de argint fiind declarat vicecampion naţional la această ediție.
Mai tânărul lui coleg de club, Eric Daniel Rus a alergat bine și în proba similară a categoriei tineret U 23, (fiind prima lui participare la tineret în acest an) el a finalizat întrecerea pe podiumul de premiere, ocupând locul secund, stabilind și un nou record personal. A fost re­compensat cu o medalie de argint și cu titlul de vicecampion naţional.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate