.

Karate SKDUN: 17 medalii pentru karateka din Brad, la Debrecen

E vremea competițiilor internaționale de karate iar cei de la secțiunea SKDUN au avut programată o competiție internațională desfășurată recent la Debrecen unde au participat și luptătorii de la Brad.
La Cupa Europeană SKDUN sportivii pregătiți de Sorin Avram au câștigat 17 medalii din care șase de aur, trei de argint și nouă de bronz.
Medaliile de aur au fost câștigate de către Ruxandra Sturza în probele de kata și cea de kihon ippon, Alesia Bota la kata duo, Sara Lian la kihon sanbon, Sofia Antal la kihon ippon și Andra Lecca în proba de kumite.
Alesia Bota a urcat pe podiumul de premiere pe locul secund și a cucerit o medalie de argint în proba de kata duo mixt, iar colegii ei Andra Lecca la kihon și Denis Vlad în proba de kumite.
Medaliile de bronz au fost aduse la Brad de către Alesia Bota , cucerite în probele de kata și la kihon sanbon, Sara Lian la kata și kihon ippon, Andreas Tudoran la kumite, Sofia Antal în probele de kata duo feminin, kata duo mixt și la kata individual iar Andra Lecca la proba de kata duo feminin.
Să notăm că la Campionatul European kumite juniori open, Flavius Străuț a ocupat locul 5. Felicitări tuturor sportivilor, lui Sorin Avram și părinților care își susțin copiii în acest sport minunat!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate