.

Futsal: CSM Deva, şanse minime pentru calificare în finala campionatului

Circa 900 de spectatori au asistat la partida dintre CSM Deva ocupanta locului trei în clasamentul primei ligii de fotbal în sală și CS CFR Timisoara, formație aflată pe locul secund.
A fost un derby aşteptat cu mult interes, un meci contând pentru etapa a patra din play-off-ul campionatului, iar spectacolul a fost deplin.
Gazdele au deschis seria ratărilor în minutul 5 cînd Miklos Simic a trecut pe lângă gol și apoi vom asista la un joc pe contre, cu un plus pentru jucătorii deveni care au avut mai multe posibilităţi de a deschide scorul, dar portarul timișorean Daniel Gurin a reușit de fiecare dată să intervină salvator pentru echipa sa.
A fost la pauză egalitate 0 la 0, iar repriza secundă a debutat cu altă serie de ratări ale gazdelor, prin Savio Valares, Simici sau Sergiu Gavrilă.
CSM Deva va întrerupe seria ratărilor și jucătorii pregătiţi de Roger Augusto vor deschide scorul spre bucuria celor peste 900 de supor­teri aflați în tribune. Autorul golului a fost Savio Valadares care a prins un vole direct pe poarta adversă și l-a învins pe tânărul portar timişorean.
Contrar cursului jocului, fotbaliștii de la echipa CFR Timișoara rezistă presiunii totale la poarta lor și vor reuși egalarea un minut mai târziu prin Valentin Ilaș pe fondul unei greșeli a apărătorilor formației gazdă.
Cum ocaziile se răzbună, finalul de partidă a fost unul electrizant cu o echipă aflată în atac, cea de la Deva și cu cealaltă în apărare, dar timi­șo­renii mai concentraţi și mai atenți la jocul de pe parchet vor înscrie golul victoriei în min. 39 prin Mihnea Toader.
Finalul de partidă îi aduce pe timișoreni în culmea fericirii, ei menținându-se pe locul secund în clasamentul ligii cu 52 de puncte (cu aprecieri deosebite la presta­ția foarte bună a portarului Daniel Gurin) în timp ce echipa deveană, deținătoarea trofeului Cupa României (pre­zentat la debutul jocului în foaierul de la Sala Sporturilor) a părăsit suprafața de joc învinsă.
Devenii rămân pe locul al treilea în clasament, cu 48 de puncte și șanse reduse de a mai prinde finala campiona­tului unde, United Galați este calificată și așteaptă să cuce­rească un nou titlu naţional.
Au jucat la CSM Deva: Voin, Savio Valadares, Nasta, Ricardo Sobral, Denis Ramic, Cristian Matei, S. Gavrilă, Dobre, Grosu, Dinicuță, Simic Miklos și Denis Boldor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate