.

Două gimnaste din Deva, în echipa pentru Campionatele Europene

Cea de a doua verificare a gimnastelor din loturile de senioare, componente ale loturilor olimpice și naționale de la Deva, București și Constanța a arătat parcă mai bine dar nu suficient în vederea alcătuirii echipei cu care România va participa la apropiatele Campionate Europene de la Rimini din Italia, care vor debuta pe data de 1 mai.
Toate gimnastele au participat la această etapă de selecție încercând să con­vingă brigăzile de arbitre și să primească aprecierile cele mai bune pentru exe­cuțiile la aparate din concurs.
Evoluțiile lor au fost eva­luate de arbitre cu brevet internațional din Elveția, Germani, Letonia, Croația și România.
Forul federal a decis ca echipa României care va evolua la Rimini să fie alcă­tuită din Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman și Maria Ceplinschi, rezerve fiind Amalia Puflea și Andreea Preda.
Drept urmare a rezulta­telor din aceaste două etape desfășurate și a criteriilor stabilite de către Fede­rația Română de Gim­nastică, din echipă fac parte și cele două gimnaste care sunt legitimate și la LPS Cetate Deva, adică Amalia Ghigoarță și Lilia Cosman.
La junioare, vor concura pentru România Anamaria Mihăescu, Adelina Ionescu, Ariana Cotu (și ea legitimată la LPS Cetate Deva), Nelli Papana și Alexia Blănaru, re-zerve fiind Iris Iordache și Daria Tănasă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate