.

Handbal feminin: Deva găzduiește pregătirile naționalei feminine de tineret a României

La final de săptămână sunt programate la Deva meciuri de pregătire ale echipei Naționale de tineret a României la handbal feminin.
Astăzi conform programului, de la ora 17.00 la Sala Sporturilor se va desfășura jocul dintre CSM Deva și Gloria Bistrița iar sâmbătă de la ora 10.00 se va disputa întâlnirea dintre Gloria Bistrița și Echipa Națională de tineret a României.
La această acțiune de pregătire la care sunt prezente în lotul național de tineret 19 jucătoare și patru tehnicieni. Printre jucătoarele convocate se numără centrul Lavinia Florea și extrema dreaptă Orsolya Mozes. De asemenea, din staff-ul tehnic al echipei naționale de tineret face parte și Valentina Ardean Elisei, ca antrenor secund. Din lot fac parte 15 jucătoare de la echipe din Liga Florilor și patru de la formații care evoluează în Divizia A, două fiind, așa cum arătam mai sus, de la CSM Deva și tot atâtea de la Şepşi Sfântu Gheorghe.
Staff-ul tehnic al lotului de tineret este format din Simona Maior Pașca (antrenor principal), Valentina Ardean Elisei (antrenor secund), Luminița Dinu (antrenor cu portarii) și Cătălin Ghenea (kinetoterapeut).
Lotul de tineret al Româ­niei convocat pentru stagiul de pregătire de la Deva are în componență jucătoarele: Sorina Brândușa (Minaur Baia Mare), Iulia Borcan (Dacia Mioveni), Ana Maria Cristea (Dunărea Brăila), Cristina Elisa Danciu (Minaur Baia Mare), Ioana Danilescu (HC Zalău), Bianca Drăgoescu (Dacia Mioveni), Noemi Dumitrașcu (Dacia Mioveni), Lavinia Ioana Florea (CSM Deva), Rebeca Geamănu (Gloria Bistrița), Maria Groșan (Minaur Baia Mare), Cristina Irimia (Şepşi Sfântu Gheorghe), Irina Maxim (CSM București), Mariam Nadia Mohamed (Dunărea Brăila), Orsolya Mozes (CSM Deva), Teodora Diana Neagu (SCM Râmnicu Vâlcea), Denisa Pavel (Sepsi Sfântu Gheorghe), Costinela Beatrice Raicea (Dunărea Brăila), Denisa Roxana Romaniuc (Minaur Baia Mare) și Ana Maria Uhrec (CSM București).

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate