.

Fotbal Liga a II-a: Corvinul încheie sezonul regular, sâmbătă după-amiază

Federația Română de Fotbal(FRF) a anunțat că întreaga etapă a 19-a din Liga a II-a – ultima a sezonului regular – se va disputa la aceeași oră, Cele 10 meciuri ale rundei sunt programate sâmbătă, de la ora 14.00.
O singură echipă din vestul țării va juca pe teren propriu. E vorba despre CSC Dumbrăvița, care primește, pe arena „Ștefan Dobay”, vizita echipei FK Csikszereda. Formația din Harghita și-a asigurat matematic prezența în play-off prin victoria cu 2-0 de duminică, în fața Ceahlăului, dar și prin eșecul celor de la CSA Steaua 0-2 la Mioveni.
Din perspectiva clasamentului, cel mai interesant joc va fi între Unirea Slobozia și Corvinul Hunedoara. Înaintea ultimei etape, cele două echi­pe ocupă locurile 3, res­pectiv 2, cu același număr de puncte, 37, despărțite doar de gola­veraj. Ambele sunt la două puncte în spatele liderului CSC Șelimbăr, care are un meci complicat acasă, cu Chindia Târgoviște.
În fine, CSM Reșița va juca pe terenul unei echipe aflate în suferință, FC Argeș Pitești. Cărășenii nu mai au nici șanse matematice la play-off, în ciuda victoriei de sâmbătă, 2-0 cu Gloria Buzău, astfel că miza rămâne asigurarea unei clasări cât mai bune la intrarea în play-out.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate