.

Elevi ai Liceului de Arte devean, premiul I la concursul internațional „On!Stage” Timişoara

Elevii de la secția de Muzică a Liceului de Arte „Sigismund Toduță” din Deva au valorificat noi oportunități de a-și etala talentul și de a fi răsplătiți pentru munca lor, adăugând noi premii în palmaresul lor.

În 20-21 aprilie 2024 s-a desfășurat la Timișoara a VII-a ediție a ConcursuluiInternațional de Interpretare Artistică „On!Stage”, organizat de Școala „ProMuzica&Cultura” în colaborare cu Universitatea de Vest Timișoara. La acest concurs, destinat atât profesioniștilor câtșiamatorilor cu vârstaminimă de 4 ani, s-au înscris deopotrivă instrumentiști (vioară, violă,  chitară, pian, acordeon, instrumente de suflat) șisoliștivocali (canto popular, canto divertisment, canto clasic) dar și iubitorii de artă dramatică (teatru), avândopțiunea de a participa online sau prin prezență fizică.  Între zecile de tineri concurenți la secțiunea canto divertisment, elevele de la secția  de Canto Muzică Ușoară a Liceului de Arte „Sigismund Toduță” din Deva au fostdistinse cu Premiul Idupă cum urmează:

  • Resiga Louisa Anemone,clasa a XII-a, prof. Andreea Bogdan (participarefizică) – 98 puncte,
  • Măluțan Alexandra, clasa a X –a, prof. Andreea Bogdan (participarefizică) – 97 puncte,
  • Vizitiu Alessia, clasa a X-a, prof. Andreea Bogdan (participarefizică) – 97 de puncte,
  • Ludușan Maria Denisa, clasa a IX-a, prof. Maria Copăcian(participarefizică) – 96 de puncte,
  • Zgârdea Roxana, clasa a XII-a prof. Andreea Bogdan (participare online) – 96 puncte.â

La secțiunea instrument – PIAN – profesioniști (participare online), elevaBiro Petra-Maria din clasaa III-a, de la clasa de pian a prof. Andreea Bogdan a obținutPremiul I cu 96 de puncte.

Întregul colectiv al Liceului de Arte „Sigismund Toduță” din Deva împărtășește bucuria acestor eleve și a profesoarelor lor, Maria Copăcian și Andreea Bogdan care le-au îndrumat dezvoltarea muzicală și artistică, alături de familiile care le-au susținut necontenit.

Responsabil pentru relația cu presa

Prof. Andreea Lupu

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate