.

Cosmin Bolfoș – o șansă pentru dezvoltarea Orașului Călan !

Finalul săptămânii trecute  a fost marcat de un eveniment politic de interes major pentru locuitorii orașului Călan. Astfel, într-un cadru sărbătoresc, Partidul Social Democrat și-a lansat candidatul pentru funcția  de primar al orașului  Călan, în persoana lui Cosmin Bolfoș, un tânăr ambițios, cu o carieră de succes în mediul privat, un om devotat  colectivității în care trăiește.

Lansarea candidaturii pentru funcția de primar al orașului Călan s-a făcut în prezența unui număr mare de persoane, peste 500. De asemenea, au fost prezenți cei mai importanți lideri ai PSD din județ – Laurențiu Nistor, președintele PSD și al Consiliului Județean Hunedoara, Lucian Rus, ministru secretar de stat, Alin Țambă și Ioan Bădin, vicepreședinți ai CJ Hunedoara, Viorel Sălan și Ilie Toma, deputați PSD, Cristian Răsmeriță, senator PSD, precum și toți primarii din zonele Călan, Hațeg, Geoagiu și Simeria, colegi de partid care au ținut să-i fie aproape și să-l susțină în acest important moment pe Cosmin Bolfoș.

,, Lansarea candidatului PSD la Călan mă bucură enorm, întrucât am reușit să găsim un tânăr candidat pregătit și ambițios, care își asumă  responsabilitatea de a conduce un oraș. Iar Cosmin Bolfoș, în tot ceea ce face, demonstrează că posedă calitățile unui manager deosebit, un bun organizator. Partidul Social Democrat are nevoie de asemenea oameni dedicați comunităților, motiv pentru care, în tot județul am selectat oameni de valoare, oameni care pot să contribuie decisiv la dezvoltarea orașelor și zonelor județului Hunedoara. Încă odată repet, Cosmin Bolfoș este un candidat de excepție pentru Călan, manifestă un interes deosebit pentru problemele orașului, de aceea sunt convins că oamenii îl vor vota pe 9 iunie”, a declarat, printre altele, Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.

Interesul deosebit manifestat de cetățeni cu ocazia lansării candidaturii lui Cosmin Bolfoș la funcția de primar al orașului Călan derivă din dorința de a susține un om tânăr, care poate da o șansă reală dezvoltării economico-sociale, de a crea noi locuri de muncă prin atragerea de investiții, cât și de a asigura noi oportunități în toate domeniile. Cei prezenți văd înscrierea lui Cosmin Bolfoș  în cursa pentru Primărie ca pe o mare șansă dată zonei, întrucât experiența și rezultatele obținute în mediul privat îl recomandă pentru a deveni, după 9 iunie, un primar de succes, dedicat problemelor întregii comunități.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate