.

Baschet feminin: Echipa de la Andrei Șaguna s-a calificat la faza națională

Sub tutela Inspectora­tului Școlar al județului Hunedoara, continua seria competițiilor sportive din fazele județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, atât pentru elevii din gimnaziu cât și pentru cei din licee.
La Vulcan s-au derulat întrecerile de la baschet fete gimnaziu în care au evoluat echipele de la Colegiul Economic “Emanuil Godju” Hunedoara, Colegiul Tehnic “Mihai Vitezu” din Vulcan , Școala Gimnazială nr. 7 Vulcan și de la Scoala Gimnazială “Andrei Șaguna” Deva.
Reprezentantele unității școlare din Deva, pregătite de prof. Cristian Manea au câștigat toate meciurile disputate și au reușit o nouă ca­lificare la etapa națională care se va desfășura cel mai pro­babil în prima săptămâna din luna aprilie la Arad.
Au evoluat în echipa de la Școala Gimnazială “Andrei Șaguna” Deva: Riana Dumi­tres­cu, Mirona Samfiroiu,Alisia Szemcsuk, Daria Galiță, Andra Galiță,Anamaria Sav, Cristina Rus, Andrea Costar, Alexia Cioacă și Sophia Florea Dănescu, cu mențiunea că ultima elevă din lotul prezentat mai sus, este elevă în clasa a V-a la școala din Deva.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate