.

Fotbal: Corvinul joacă semifinala în Cupa României. Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj după meci

Arena”Michael Klein” din Hunedoara, a adunat un număr record de iubitori ai fotbalului, peste 12 mii, veniți să urmărească jocul din Cupei României în care echipa Corvinul Hunedoara a întâlnit formația CFR Cluj Napoca în cadrul sferturilor de finală.
Înainte de această întâlnire Adrian Mutu a declarat ”Bineînţeles că voi folosi cea mai bună formulă de echipă, Cupa este unul dintre obiectivele noastre şi îl tratăm ca atare, foarte serios. Voi folosi cea mai bună formulă pe care o consider eu. Pentru noi, obiectivul rămâne Cupa României, este fundamental.Ne dorim să câștigăm Cupa ”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.
Tehnicianul hunedorean Florin Maxim a fost încre­zător încă dinaintea partidei: ”Pentru clubul nostru e un meci special, dar noi am făcut lucrurile să se întâmple, nu ne-a dat nimeni locul aici. Am muncit, băieții au muncit de la început, de când am venit. Au fost momente de suferință, nu a fost ușor să trecem de Sepsi.
Ne-am propus, în vestiar, să facem oamenii de la stadion fericiți, dar vedem la finalul meciului ce vom obține. Ca implicare și dorință, eu cred că am fost echipa pozitivă până acum, mereu am încercat să jucăm fotbal, poate de cele mai multe ori ne-a ieșit, băieții merită felicitările, dar mai avem de parcurs.
Trebuie să fim lucizi, con­centrați, băieții știu echi­pa CFR-ului, are jucători foarte buni. Doar dacă ne uităm la linia de fund sunt trei-patru jucători de națio­nală, Ca­mora, Abeid, Mogoș, Ma­nea… Deac, Muhar. În stânga Otele, care a atras privirile asupra lui, Bîrligea, un atacant foarte bun, Tachtsidis, un fotbalist foarte bun. CFR are jucători buni, dar ne dorim astfel de meciuri, vrem și de acum astfel de meciuri. Ce va fi, vom vedea după meci (…)”, a spus Florin Maxim la conferința de presă.

Lovitura de deschidere a partidei a dat-o Mircea Lu­cescu, cel care alături de Ioan Andone și jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia au venit să asiste la această partidă care s-a finalizat cu o victorie pentru gazde. Corvinul a câștigat întâlnirea cu CFR Cluj Napoca pe care a învins-o cu scorul final de 4 – 0 prin golurile marcate de Viorel Lică (43′), Marius Coman (50′), Nicolae Pîrvulescu (67′) și Daniel Pop (90+2′).
Patronul Clujului, Neluțu Varga, nu a mai rezistat la ceea ce a văzut la jocul clujenilor și a plecat din tribună supărat. La finalul jocului, antrenorul Adrian Mutu a anunțat, după eliminarea lui CFR Cluj din Cupa României, că se gândește foarte serios să demisioneze deoarece se simte umilit și că urmează să se gândească dacă își mai continuă activitatea la gruparea din Gruia, lucru ce l-a făcut în cursul zilei de joi.
Antrenorul Corvinului, Florin Maxim, a declarat la conferința de presă de după această partidă: „Nu știu dacă băieții, ei, credeau că pot să învingă o echipă de talia CFR-ului, dar muncesc bine şi eu cred în ceea ce facem. Eu cred că asta a făcut diferența. Sunt niște jucători precum Coman, Neacșa, Iacob, ar putea juca în Liga 1 toți. Sunt jucători cu poten­țial fantastic, sunt ai mei și îi laud. Dar eu dacă aș fi an­trenor la o echipă de talia CFR-ului, mâine l-aș transfera pe Iacob.E normal că noi care muncim aici la această echipă ridicăm nivelul. Avem meci de campionat sâmbătă, contează mult pentru noi acest joc”.
Corvinul a jucat în partida cu CFR Cluj Napoca în formula:: Lefter – Fl. Iacob, Lică, Ant. Manolache, Velisar (D. Pop 85′) – Hrezdac (M. Chindriș 80′), Bradu – Lupu, Al. Neașca (cpt.), Nic. Pîrvulescu (T. Mitran 89′) – M. Coman (Hergheligiu 89′). Antrenor: Florin Maxim.
În următoarea fază a com­petiției, pe data de 17 aprilie CS Corvinul Hunedoara va juca în semifinală cu for­mația SC FC Voluntari care a trecut de FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA cu scorul de 4-2.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate