.

Handbal feminin: CSM Deva tot pe primul loc

CSM Deva a jucat luni seara, în deplasare,pe terenul celor de la ACS “Liviu Rebreanu” Turda, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a din seria C a Diviziei A de handbal feminine. Jocul a fost unul disputant, echipa din Deva instalându-se la conducere încă din primele minute ale partidei.
Totuși la pauză, gazdele au intrat la vestiare cu un avantaj minim, 11-10 dar în repriza secundă CSM Deva a revenit și a condus cu 14-11.au controlat mai bine jocul și, la final, s-au impus meritat, cu scorul de 22-21.
În urma acestei victorii, handbalistele pregătite de Valentina Ardean Elisei și Olivia Nanu termină sezonul regular pe primul loc, chiar dacă mai este o etapă de disputat.
CSM Deva a evoluat cu portarii Ana Inculeț, Flavia Lima, Andreea Nastasă și Oana Bucur și jucătoarele de câmp Lavinia Florea (7 goluri), Tatiana Sutranova (5), Bianca Cherecheși, Osolya Mozes (ambele 3), Sarah Darie (2), Teodora Popescu, Daniela Toader (fiecare 1), Zsofia Csavar, Nicoleta Deaconu, Nika Matavs, Alexandra Orșivschi și Andreea Tetean.
În ultima etapă a sezonului regular, în jurul datei de 20 aprilie, CSM Deva va juca, pe teren propriu, cu “U” Cluj.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate