.

Vulcăneancă tâlhărită în staţia de autobuz de 2 minori

În data de 27.02.2019, în jurul orei 21:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost tâlhărită, în timp ce se afla într-o stație de autobuz din zona Unic.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit faptul că victima, o femeie de 46 de ani, din Uricani, în timp ce se afla în stația de autobuz a fost tâlhărită de doi tineri care au lovit-o și i-au sustras poșeta, în care avea un telefon mobil și un portofel, cu actele de identitate, carduri bancare și 25 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  Vulcan (cu sprijinul unor martori oculari) au identificat în scurt timp doi minori, în vârstă de 15 şi 16 ani, din localitate, faţă de care se vor efectua cercetări în legătură cu fapta reclamată. Minorul în vârstă de 15 ani a fost condus la sediul unităţii, asupra acestuia fiind găsit şi portofelul părţii vătămate.

Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi, precum şi pentru prinderea minorului în vârstă de 16 ani, care a reuşit să fugă de la locul faptei, pierzându-şi urma la adăpostul întunericului.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate