UNTOLD, ultimele pregătiri. Organizatori: perimetrul festivalului va deveni cel mai sigur loc public din România

Pregătirile pentru festivalul Untold au intrat în linie dreaptă. De joi până duminică, în Cluj-Napoca, va răsuna muzica electronică. Este a șaptea ediție a festivalului, care a devenit unul dintre cele mai importante de acest gen din lume.

La ediția din acest an a festivalului vor participa artiștii J Balvin, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE, Tujamo, Hardwell, Steve Aoki, Alok, Lost Frequencies, Vini Vici. Lor li se alătură Major Lazer, Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră.

Un număr de 15.000 de oameni din 20 de țări au venit la Cluj și lucrează la decoruri și scene. Sunt așteptați 98.000 de participanți pe zi, mai mulți decât anul trecut când au fost prezenți 75.000 de persoane zilnic.

“Mii de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (Direcţia Generală Management Operaţional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliţia Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţia Naţională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Cluj-Napoca) şi ai Poliţiei Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranţă în toate cele 4 zile şi 4 nopţi de festival, la cea de-a şaptea ediţie Untold. În festival vor fi şi aproximativ 700 de agenţi de securitate privată. De asemenea, în perimetrul festivalului vor fi amplasate două spitale mobile şi patru puncte de prim-ajutor. Autorităţile vor veni şi cu echipaje canine pentru patrulare şi pentru detectare de substanţe interzise şi explozibili”, se arată într-un comunicat al organizatorilor, care au adăugat că ”perimetrul festivalului Untold va deveni cel mai sigur loc public din România”

La festival sunt interzise: drogurile, alcoolul, sticlele (inclusiv sticlele de parfum sau deodorant), biberoanele, umbrelele, produsele cosmetice inflamabile, rucsacurile sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conservele, artificiile, laserele, spray-urile, cuţitele, armele, obiectele contondente, bannerele susţinute de beţe, scaunele, lanţurile, articolele pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Accesul în perimetrul festivalului se face zilnic între orele 14.00 şi 05.00.

Festivalul Untold are loc între 4-7 august, la Cluj-Napoca. http://stiri.tvr.ro/

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate