.

Târgul Ofertelor Educaţionale, în 11-12 mai, la Alba Iulia

Consiliul Judeţean Alba organizează, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Alba și Centrul Județean pentru Resurse și Asistență Educațională Alba, în perioada 11-12 mai 2023, în incinta Alba Mall din localitatea Alba Iulia, Târgul Ofertelor Educaţionale.

Parte a proiectului “Partenerul tău profesional”, evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție,  reunește în acest an companii importante din județul Alba, care îşi vor prezenta specificul meseriilor prin standuri interactive și unități de învățământ tehnologic, cu oferta de școlarizare în învățământul profesional clasic și dual din județul Alba.   

Târgul Ofertelor Educaționale are ca scop promovarea meseriilor cerute pe piaţa muncii, a ofertei educaţionale din domeniul tehnologic și sprijinirea tinerilor în identificarea parcursului profesional corespunzător fiecăruia, astfel încât balanţa educaţională să păstreze echilibrul între pregătirea profesională şi nevoile socio-economice actuale din judeţul Alba. La acest eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 5000 elevi, din clasele de gimnaziu V-VIII din judeţ.

Deschiderea oficială a evenimentului care va avea loc mâine, 11 mai 2023, ora 1100.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate