.

Şoferi, depistaţi de poliţişti la volan, sub influenţa alcoolului

• La data de 08 martie 2024, în jurul orei 03:50, polițiștii au oprit în trafic, pe DJ 668A, pe raza comunei Boșorod, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani, din  orașul Călan. Ca urmare a testării acestuia, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,14, mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

•  La data 07 martie 2024, în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șoimuș au oprit în trafic pentru control, pe DJ761B, pe raza comunei Certeju de Sus, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Certeju de Sus. Acesta a fost a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,98 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Față de conducătorul auto, polițiștii au  dispus măsura preventivă a reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva și urmează a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, cu propuneri corespunzătoare.

•   La data 08 martie 2024, în jurul orei 03:30, polițiștii au oprit în trafic, la intersecția străzii Titu Maiorescu cu strada Oituz, din Deva, autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Deva. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Deoarece conducătorul auto manifesta un comportament suspect, a fost supus testării cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.          Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

     În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare penale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate