You are currently viewing Sedință importantă la AJF Hunedoara  pentru documentarea legilor fotbalului

Sedință importantă la AJF Hunedoara pentru documentarea legilor fotbalului

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a organizat o întâlnirie inedită la care au fost invitați conducători de cluburi, antrenori, jucători, arbitri și observatori cu activitate în fotbalul județean și nu numai.
Cei care au dat curs in­vitației AJF Hunedoara de a participa la această întâlnire de lucru au asistat la o analiză pertinentă a prime­lor etape din acest sezon și s-a evi­dențiat importanța inter­pretării uniforme a legilor jocului.
A fost o întâlnire în care s-a discutat despre o cunoaș­tere mai bună și o inter­pretare uniformă a Legilor Jocului în rândul jucătorilor și antrenorilor, cu care se poate contribui la îmbunătățirea activi- acti­vi­tății fotbalistice, având convingerea că numărul avertismentelor și eliminărilor va fi în scădere, iar calitatea jocurilor va fi în creștere.
„Prezența cluburilor nu a fost una strălucită, dat fiind faptul că au lipsit repre­zentanți ai echipele care au reclamat nemulțumiri legate de prestația arbitrilor. Am avut o prezență de şapte reprezentanți ai cluburilor din liga a patra și trei din liga a cincea. Nu au venit re­pre­zentanții de la Vulcan, Petrila, de la Băița, Deva, Uricani. Întâlnirea a fost una de con­știentizare a importanței unor astfel de seminarii. Asta pentru că Legile Jocului sunt într-o continuă schimbare. Obiectivul nostru este ca împreună să ne îmbunătățim activitatea și să înțelegem mai bine regulile de aplicare ale jocului Suntem deschis oricăror discuții. Să nu uităm că echipele beneficiază de o cameră de filmat meciurile din partea AJF Hunedoara pe care ar trebui să o folosească”, a declarat , președintele Cristian Petrean.

Lasă un răspuns