.

Cupa României, la Consiliul Județean Hunedoara

Duminică seară, la Deva, a fost o zi de înaltă trăire sportivă. Fanii fotbalului au fost martorii unui eveniment inedit în care Corvinul Hunedoara, echipa de suflet a hunedorenilor, a adus Cupa României în curtea interioară a Consiliului Județean Hunedoara.

Cu această ocazie, iubitorii fotbalului și în principal a echipei Corvinul, s-au întâlnit cu câștigătorii Cupei României din acest an, care prin muncă, dăruire și pasiune au obținut unul dintre cele mai râvnite trofee ale fotbalului românesc.

Festivitatea fotbalistică a fost organizată de către Consiliul Județean Hunedoara, ocazie la care a participat întregul lot al Corvinului Hunedoara, susținători și iubitori ai sportului cu balonul rotund. Momentul desfășurat duminică seara a reprezentat o apreciere aparte a fotbalului hunedorean de către Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor. ”Ne bucurăm enorm de acest rezultat deosebit obținut de către echipa Corvinul Hunedoara. Acum Cupa României este la Deva, astăzi a fost și la Orăștie. Doresc să-i felicit din tot sufletul pe acești minunați fotbaliști pentru ceea ce au făcut pentru județul Hunedoara. De 50 de ani nu am mai avut un asemenea eveniment în județ și cred că este cea mai mare bucurie pentru noi, nu numai pentru noi conducerea județului ci și pentru toți cetățenii județului Hunedoara. În calitate de președinte al Consiliului Județean le transmit cele mai sincere felicitări și promit că vom fi alături de ei și pe viitor”, a declarat, printre altele, Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

La eveniment a fost prezent şi Dan Bobouțanu primarul municipiului Hunedoara.

Evenimentul organizat ieri seară la Deva a reunit deopotrivă fani ai fotbalului cât și mulți copii pasionați de acest sport, care au făcut fotografii cu fotbaliști și antrenorul Corvinului Hunedoara, Florin Maxim, și au luat autografe.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate