.

HUNEDOARA: Sistemul de bike – sharing este funcţional

Staţiile de închiriere automatizată a bicicletelor amplasate pe strada Bucegi şi b-dul Dacia au fost puse în funcţiune. Sunt disponibile peste 180 de biciclete, produse în Canada. Sistemele şi bicicletele sunt identice cu cele folosite în multe alte mari oraşe ale lumii (New York, Chicago, Londra, Barcelona, Monaco etc…).
Bicicletele sunt monitorizate GPS, au şa reglabilă, dispozitive luminoase, sonerie, coş pentru mici bagaje şi cabluri pentru staţionare temporară (pentru a putea fi securizate în cazul unei opriri făcută pe traseul ales de utilizator).
Ele pot fi utilizate în baza aplicaţiei PBSC disponibilă gratuit Magazin Play şi App Store, zilnic între orele 07.00 – 23.00 (după ora 23.00 se mai pot doar returna biciclete în staţii)
Prima jumătate de oră de utilizare a unei biciclete este gratuită! Următoarea jumătate de oră se tarifează cu 2 lei, iar tarifele cresc odată cu fiecare jumătate de oră.
Utilizatorul unei biciclete poate beneficia de oricâte călătorii gratuite pe zi doreşte dar condiţia este ca, de fiecare dată, bicicleta utilizată să fie andocată în bună regulă într-una dintre staţii, în timp de 30 de minute de la momentul deblocării sale dintr-o staţie.
Atenţie! Bicicletele nu pot fi folosite de copii cu vârste sub 14 ani.
Toate detaliile le regăsiţi pe site-ul https://www.velocorvin.ro/ unde există şi o secţiune la care se oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări (https://www.velocorvin.ro/ajutor/faq/ )
Regulamentul integral de utilizare a serviciului de bike-sharing îl găsiţi aici: https://www.primariahunedoara.ro/…/24-04-24-08-44-313…
Pentru informaţii suplimentare, este disponibilă adresa de e-mail: [email protected]
Pentru probleme tehnice se poate suna la 0254.954 (număr scurt cu tarif normal – dispecerat Poliţia Locală).
ATENŢIE, în cazul în care nu puteţi returna bicicleta în staţie din motive tehnice, vă rugăm să sunaţi la numărul amintit anterior pentru a nu ajunge în situaţia în care tarifarea să continue nejustificat!
Vă dorim plimbări plăcute, fără nicio problemă!
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate