.

Prinşi la volan sub influenţa alcoolului sau fără permis

• La data de 10 martie 2024, în jurul orei 23:15, polițiștii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Brad, care conducea un autoturism pe strada Valea Izvoarelor, din Brad. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. În cazul său, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

• La data de 11 martie 2024, în jurul orei 01:00, polițiștii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Deva. Tânărul a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost transportat la o unitate medicală, unde i s-au recoltat două probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

• În data de 11 martie 2024, în jurul orei 00:45, polițiștii Secției de Poliție Rurală  Hunedoara au oprit în trafic, pe DJ687M, pe raza satului Cinciș-Cerna, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că numerele de înregistrare ale autoturismului aveau valabilitatea expirată. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,27 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

• În data de 10 martie 2024, la ora 23:30, polițiștii au depistat în trafic, pe raza municipiului Petroșani, autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din Petroșani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că permisul de conducere al bărbatului este anulat, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,76 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat să se supună procedurii legale.

•  La data de 09 martie 2024, în jurul orei 00:30, polițiștii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani, din Deva.  Bărbatul a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,27 mg/l, alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării bărbatului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

• La data de 09 martie 2024, în jurul orei 03:00, polițiștii au oprit în trafic,  pe raza orașului Petrila, autoutilitara condusă de un tânăr de 22 de ani, din orașul Petrila, cu privire la care au stabilit, în urma verificărilor, că nu deține permis de conducere nicio categorie de vehicule.

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare penale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate