.

Miercuri, 13 martie, nu se vor putea face încasări la casieria situată în clădirea Complexului Dunărea

Miercuri, 13 martie, nu se vor putea face încasări la casieria situată în clădirea Complexului Dunărea. Situaţia va reveni la normal începând de joi, 14 martie 2024.
Sunt disponibile toate celelalte variante de plată a taxelor şi impozitelor locale:
– la sediul Primăriei (clădirea nouă, fostul sediu BRD din Centrul Vechi) – luni, marţi, miercuri şi vineri de la 07.30 la 16.30, iar joia – de la 07.30 la 18.30.
– la casieria de la Piaţa Obor, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00;
– la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (Evidenţa Populaţiei) – luni, marţi, miercuri şi joi – de la 08.00 la 15.00, vinerea – de la 08.00 la 14.00 (aici, în fiecare a doua şi a patra zi de joi din lună, programul este prelungit, între 08.00 şi 17.00).
ON – LINE:
• pe www.ghiseul.ro (trebuie să vă creați un cont de utilizator, dacă nu aveți unul)
• pe site-ul Primăriei: https://taxe.primariahunedoara.ro
• pe site-ul Municipiul Hunedoara Ghișeu Online, la adresa:
De asemenea, se poate plăti cu cardul şi la cele două terminale instalate în sediul Primăriei Municipiului Hunedoara, respectiv în Piața Dunărea – în hală, lângă registratura Direcţiei de Asistenţă Socială (aici este nevoie de cartea de identitate și un card bancar).
Vă reamintim că persoanele care achită integral, până la data de 31 martie 2024, impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport beneficiază de o bonificaţie de 10 la sută din cuantumul sumelor datorate pentru impozitele menţionate.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate