.

PORTRET DE PRIMAR: Daniel Gheorghe PUPEZĂ, edilul comunei Teliucu Inferior

Cu vocația iubirii de oameni și adevăr, primarul comunei Teliucu Inferior (județul Hunedoara) – ing. Daniel Gheorghe PUPEZĂ, dovedește atribute definitorii susținute de dorința lui sinceră de a fi mereu în slujba comunității și a muncii cinstite, a înfăptuirii de valori materiale și spirituale pentru localitate, demersurile activității lui zilnice fiind date de mărturia realizărilor prezente pe aceste meleaguri de istorie și baladă.

Spirit activ, scormonitor în „tabla de șah” a localității, caută mereu să descopere căile unor noi împliniri și realizări în viața comunității. Om al unei mari voințe, caracter stăpân pe sine și spirit inovativ, a reușit, după cum ne-a declarat ing. Larisa IENĂȘESCU de la Compartimentul Dezvoltare locală și achiziții publice din cadrul Primăriei Teliucu Inf., să coordoneze implementarea și în acest an 2019, a unor  importante obiective de investiții, printre care alimentarea cu apă potabilă pe strada Lacului – sat Cinciș-Cerna, modernizare de străzi, alimentarea cu apă a localității Izvoarele, reabilitarea și modernizarea dispensarului medical din centru de comună, reabilitarea și dotarea școlii gimnaziale, canalizarea menajeră pe strada Lacului Cinciș-Cerna – toate acestea finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Se poate adăuga proiectul în curs de aprobare la CRFIR Timișoara și anume, amenajarea de spații pentru agrement: amenajarea unui parc în Teliucu Inf. și a unui teren de sport în satul Cinciș-Cerna.

Așadar, am cunoscut un primar care-și onorează exemplar destinul, faptele lui de muncă fiind o emblemă autentică, statornică a pasiunii, competenței și a responsabilității civice.

Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate