.

Partidul Republican – Filiala în județul Hunedoara 

Joi, 30.11.2023, la Deva, a avut loc inaugurarea sediului Partidului Republican din România, filiala Hunedoara.
La eveniment au participat numeroși invitați, printre care președintele partidului la nivel național, domnul Marian Cucșa, secretarul general – Ionel Petre, prim-vicepreședintele – Ionel Ciupe, cât și alți colegi din alte județe, membri și simpatizanți ai organizației politice care formează ALIANȚA AUR!
Filiala hunedoreană îl are ca președinte pe Lupaș Claudiu, antreprenor local, cu experiență profesională acumulată în societăți cu renume internațional.
“Echipa republicanilor hunedoreni, este o echipă formată din patrioți, oameni de bună-credință, profesioniști, dornici să muncească pentru un viitor mai bun în țara noastră.
Credem într-o Românie fără duble standarde, credem în educație și servicii medicale de top, cu profesori și personal medical bine pregătit și bine plătit. Credem în ordine și siguranță pentru fiecare român.
Dorința poporului pentru o schimbare profundă care trebuie să aibă loc de la nivelul instituției șefului statului spre celelalte instituții, va schimba în 2024 destinul acestei țări. Avem certitudinea că fiecare român va putea să aibă un trai mai bun și va avea stabilitate și siguranță în țara sa, dacă la conducerea țării vor veni oameni care iubesc românii și România.
Cu Dumnezeu înainte!
Împreună suntem mai puternici!”
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate