.

Partidul Național Român Conservator și-a lansat candidații pentru județul Hunedoara

PNCR – partidul înființat de curând de către europarlamentarul Cristian Terheș și-a lansat candidații în județul Hunedoara, sâmbătă la Deva, în cadrul unei întâlniri zonale la care au participat candidații desemnați pentru alegerile locale din 9 iunie, precum și partenerii de coaliție din partidul Alternativa Dreaptă.

La întâlnire au participat președinții celor două forma­țiuni politice Cristian Terheș – PNCR și Adela Mîrza din partea Alternativa Dreap­tă. Deși sunt formațiuni politice de curând înființate, au proiecte și obiective de interes major, prin care își propun să facă o altfel de politică și să apere valorile naționale și interesele tuturor românilor.
În cadrul întâlnirii de la Deva au fost anunțați candi­da­ții de primari pentru următoarele localități: Brad – Ciprian Bustan Nicolae, Orăștie – Șotîlcă Sorin Ovidiu, Petroșani-Radu Mihai Radu, Lupeni – Tiberiu Fazakaș, Petrila – Andrei Buțurcă, Călan- Victor Andraș, Hunedoara – Luca Alexandru, Deva – Constantin Daniel Muntean, iar pentru Consiliul Județean Hunedoara a fost nomina­lizată Ioana Cristian Pinte, respectiv Diana Ludoșan, care va candida pentru primăria Alba Iulia.
De asemenea, în cadrul conferinței de lansare a candidaților pentru funcțiile de primar a celor două partide, fiecare candidat și-a expus în cuvântul său principalele obiective propuse pentru localitățile în care vor candida.
Liderii celor două partide sunt optimiști în privința alegerilor de la 9 iunie și speră să convingă cât mai mulți români să le fie alături pentru a schimba în bine viitorul României.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate