.

OPINII: Un război împotriva umanității

Trăim vremuri foarte grele, nu știm unde ne îndreptăm și pe ce ne ,,bazăm” în viitor. Parcă avem mintea spălată, iar țările au fost conduse atât de prost încât vedeți unde s-a ajuns. De ce am ajuns aici și cine sunt cei care conduc omenirea spre dezastru?

”O grupare formată din șefii mai mult sau mai puțin obscuri ai unor familii ce dețin averi ce depășesc cu mult PIB-ul internațional însumat – stăpânesc în mod despotic întreaga planetă nu cred că mai trebuie demonstrat celor care gândesc și observă, este deja un truism pentru ei. Dar celorlalți, oamenilor ce nu gândesc și nu observă, nu are rost să le explici și să le demonstrezi logic nimic. Ar fi doar o inutilă risipă de timp și de energie. Ei au renunțat deja la efortul și la dreptul lor de a gândi liber, au “semnat” contracte de exclusivitate cu sistemul oficial de propagandă și au predat acestuia controlul minții lor. N-au fost obligați sau constrânși, a fost “alegerea lor liberă”. “Liberă” dar determinată de un sistem de “educație” criminal, calibrat să transforme copiii fragezi pe care-i ia în primire în niște “adulți” semirobotizați.

Cei “educați” nu cred în existența unei grupări ”oculte” atotputernică și autocrată, ce stăpânește prin teroare și șantaj întreaga planetă, din două motive. Unul ar fi faptul că, oficial, se neagă așa ceva. Al doilea motiv ar fi imposibilitatea minții lor (de)formate să cuprindă asemenea scenarii conspiraționiste. Ar demola tot sistemul lor de “valori”, ar isca contradicții și conflicte iremediabile în căpșoarele lor de “tineri frumoși și liberi” (mai mult sau mai puțin). Așa că, trebuie să admitem realitatea. Ei formează cele mai puternice armate de apărare ale sistemului ocult împotriva celor nemulțumiți și cârtitori. Un amănunt important, majoritatea celor ce formează armatele astea de “idioți utili” nu sunt utili chiar pe gratis. Majoritatea dintre ei sunt bugetari sau dependenți financiar de autorități. Și nu, nu trebuie să-i plătească ”păpușarii”, chiar guvernele noastre îi plătesc cu ce jupoaie de la noi și din împrumuturi. Desigur, sistemul mafiot piramidal are în solda lui și sute de milioane de profesioniști, organizați într-un sistem aproape perfect și practic, indestructibil. Concluzia clară este că ar fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil de străpuns platoșa acestei mafii și de a o învinge. Pe lângă aceste dificultăți, mai există și enorma presiune a timpului. În câțiva ani, populația planetei va fi drastic dar silențios redusă, iar cei lăsați în viață nu-și vor mai aparține, vor fi transhumani, un fel de sclavi mancurtizați moderni, ghidați infailibil de către algoritmii IA.

Cum a fost posibil să ajungem aici?

Ca orice sistem oficial din lume, și sistemul actual de educație de pe întreaga planetă este în mâinile păpușarilor mondiali Aceiași ,,indivizi” au decis și decid în continuare ce trebuie să se învețe în școlile și universitățile din lume și cum trebuie să fie (de)formați preșcolarii, elevii și studenții până devin rotițe ale mecanismului economic și social planetar. Toate disciplinele au fost mutilate și falsificate grosolan pentru a servi marelui scop, instaurarea dictaturii perfecte. Ca să n-o lungim prea mult, cele mai grav mutilate și falsificate au fost științele economice și cele medicale. Să le luăm pe rând, foarte succint.

“Științele” economice actuale pot fi considerate orice, numai științe nu. Sunt culegeri de dogme, ideologii liberale aberante și diktate banksterești izvorâte din obscurantismul plutocratic, cu scopul de a impune întregii lumii “principii” convenabile acestor prădători, menite a le face cât mai ușoară și mai plăcută jefuirea întregii planete. Principiul liberului schimb poate fi un bun exemplu. Dar cheia de boltă a religiei economice cămătărești este, fără îndoială, împrumutul. N-o să vedeți vreun papagal de “analist economic” care să nu spună că nu poate exista dezvoltare fără creditare. Poate o fi un sâmbure de adevăr aici, creditele mici și pe termen scurt pot fi chiar utile dacă sunt folosite inteligent și returnate rapid. Dar nu, cămătarii mondiali nu vor să se joace așa. Ei vor să crediteze drăcește, cu sume astronomice și pe termene nesfârșite, realizând niște plase de păianjen sufocante, din care nimeni să nu mai poată ieși. Ceaușescu a dat un bun exemplu despre cum pot fi folosite creditele în mod eficient. Dar a plătit cu viața pentru asta! Prin urmare, creditele oferite de bunii samariteni cămătari nu sunt un mijloc de dezvoltare, sunt doar un mijloc de înrobire și expropriere. Cămătarii nu se mulțumesc doar cu camăta uriașă pe care o storc de la nefericiții ce le cad în gheare, vor să le ia și proprietățile. Diferența dintre un cămătar de cartier și banksteri nu este decât de mărime și de viziune. Banksterii nu se mulțumesc decât cu proprietatea asupra întregii planete.

Toate țările lumii

De la cele mai sărace la cele mai bogate, au datorii deja enorme, datorii ce continuă să crească cu viteze supersonice. Nu există nici măcar o singură țară din lume fără datorii. România a fost probabil singura excepție din vremurile noastre, pentru o perioadă de câțiva ani, în anii ’90. Dar am intrat repede și noi în rândul lumii “civilizate”, era chiar penibil să stăm așa, ca proștii, fără datorii. Datoria însumată a tuturor statelor știu că era în jur de 300 de trilioane de dolari. O mai fi crescut, poate c-o fi ajuns la 400 de trilioane… Întrebarea simplă, care trebuie să și-o pună orice om rațional, cine a avut banii ăștia să-i împrumute guvernelor? Și de unde i-a avut? Că doar nu i-or fi făcut din meditații precum alți profesori. Musai trebuie să fie niște persoane private, că guverne n-au cum să fie, că toate au datorii imposibil de plătit. Guvernele gâfâie să plătească dobânzile, nici vorbă să reușească să achite împrumuturile. Și nici nu-i prea indicat. Care șef de colonie ar risca soarta lui Ceaușescu? Dar nu pot plăti nici măcar dobânzile, chiar și pe alea le plătesc din noi și noi împrumuturi, astfel că, datoriile cresc într-un ritm amețitor. Și dacă există niște banksteri mafioți ce au găsit mărunțiș prin buzunare să împrumute atâtea guverne cu atâtea sute de trilioane, realizați cât de penibile sunt “clasamentele” oficiale ale miliardarilor planetei? Ni se prezintă niște papagali și niște papițoi precum Bezos, Musk, Gates, Soros etc. ca fiind “cei mai bogați”. Să mori de râs, nu altceva. Ăștia sunt doar niște ”copchii” de mingi ai păpușarilor. Ce înseamnă 200 de miliarde? Doar 0,2 trilioane. Așa că zic să-i lăsăm naibii de miliardari de rahat. Ei sunt doar pata de culoare roșie pe care ne-o flutură toreadorii păpușari prin fața ochilor.

Acum e simplu de înțeles supunerea necondiționată a tuturor guvernelor lumii la toate comenzile păpușarilor mafioți. Țările sunt atât de îndatorate și înrobite încât mafia banksterească poate trece imediat la executarea silită a țării care, eventual, ar îndrăzni să nu se supună dictaturii sângeroase.

Să nu uităm!

Să nu uităm niciodată ”plandemia”! Cu ocazia vastului genocid plandemonic s-a putut vedea limpede cât de înrobite și de terorizate sunt toate popoarele de către diktatorii psihopați mondiali. Dar mai e un motiv puternic pentru această supunere oarbă la aceste comenzi vădit criminale. Mafioții planetari au avut grijă ca la conducerea fiecărei țări “libere și independente” să ajungă numai cei ,,dresați ‘’și mancurtizați de către ei. Desigur, au ajuns la putere prin “alegeri” libere și demonocratice, controlate la sânge de păpușari. Să luăm numai cazul coloniei noastre mioritice. Doar în trei ani, fanarioții, Câțu, Orban, plantați la butoane, au reușit să dubleze datoria externă. Și nimeni nu știe unde s-au dus banii.

A fost întâlnirea de la Davos unde s-au întâlnit, ca să primească noi indicații genocidare, fiecare trădător pentru poporul pe care-l are de guvernat (asasinat). Asta este pofta ce-o poftesc acești scelerați satanizați, supunerea oarbă a întregii umanități, urmată de rărirea drastică, conform algoritmilor lor drăcești”. (Acest articol cuprinde unele date  din alte articole de pe net). Mulți specialiști, jurnaliști scriu despre acest dezastru al omenirii zi de zi. Nu este nimic ascuns iar totul se vede cu ochiul liber.

Marea “invenție” a banksterilor mondiali, impusă tuturor coloniilor subjugate de ei, a fost crearea în fiecare stat “independent” a unei păduchelnițe gigantice de instituții parazitare unde viermuiesc colonii uriașe de paraziți bugetari. În unele colonii s-a ajuns ca procentul sinecuriștilor atârnați la buget să se apropie de 50% din forța de muncă. Toate astea dublate de tot felul de cheltuieli aberante pe tot felul de “programe” ce au ca scop principal secătuirea bugetelor, pentru a face loc următoarelor împrumuturi.

Pe ce se duc banii?

Pe asistență socială ce încurajează nemunca, pe frecții la picioare de lemn, pe bătut apa-n piuă, pe ajutorarea refugiaților, pe armament pentru “Slava”, într-un cuvânt pe orice tâmpenie, numai pentru ceva benefic nu. Acest sistem diabolic de risipire anuală a unor resurse astronomice este cu dublu scop. Pe de o parte servește îngropării în datorii a fiecărei țări, pe de altă parte creează armatele de paraziți utili păpușarilor. Aceștia, fiind favorizați în raport cu restul populației, se vor opune din răsputeri oricăror schimbări sociale autentice, schimbări ce ar risca să le clatine privilegiile lor atât de dragi și să risipească vraja și “armonia” din republica sclavagistă globală.

Concluziile asupra viitorului, privite din perspectivă economică, nu pot fi decât sumbre. A mai rămas sistemul de “sănătate”, cealaltă armă letală a păpușarilor psihopați. Dar pentru că m-am lungit nepermis de mult, voi relua acest subiect în articolul următor. Până atunci, multă sănătate vă doresc! Și curaj pentru a gândi critic. Acum, cât încă nu doare. Căci după cipare va fi extrem de dureroasă orice anemică încercare de a mai gândi “de capul nostru. “Uitați-vă atenți că au dus omenirea la dezastru, războaie, cataclisme, pandemii, răspândire de viruși mortali,  toate acestea având un singur scop, reducerea populației. Oare ,,diaspora” la alegeri a jucat și ajutat pe nimic cu voturi  pe cei din Oculta? Aduceți-vă aminte ce era la alegeri. Ce ,,strofocare” era pe rețelele de socializare.

PS: Acest articol reprezintă doar o opinie.

Al dumneavoastră, același,

Prof. Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate