One-Man Show cu Radu Pietreanu- ,,40 de ani pe scenă”

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, vă invită duminică, 31 martie 2024, începând cu ora 19:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” la un spectacol de comedie cu Radu Pietreanu, într-un One-Man Show, ,,40 de ani pe scenă”.

După 40 de ani de scenă în care ne-a făcut să râdem pe fiecare dintre noi cu personaje precum Crapu, Costel Pârțag sau interpretări fine ale unor personalități precum Adrian Păunescu, Radu Pietreanu revine pe scenă într-un turneu național, însă singur.

Devenii au ocazia să-l vadă într-un spectacol „ca-n vremurile bune” pe unul dintre cei ce-au însemnat timp de patru decenii Vacanța Mare,dintr-un turneu în care Radu aniversează 40 de ani de stârnit hohote de râs.

Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma iabilet.ro, accesând linkul: https://m.iabilet.ro/bilete-deva-one-man-show-cu-radu-pietreanu-40-de-ani-pe-scena-95698/, precumși de la casa de bilete a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, după următorul program: luni și vineri între orele 11:00 și 14:00 și miercuri între orele 14:00 și 17:00.

Accesul persoanelor sub 16 ani nu estepermis.

Informații suplimentare şi rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037 .

Centrul Cultural „DrăganMuntean” Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate