.

O nouă ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, are loc la Deva!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” organizează în perioada 20-21 aprilie 2024, cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, care se va desfășura la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” din Deva.

Un asemenea festival, ajuns acum la a XXIII-a ediție, devine un brand pentru Deva, o confirmare de valori și restituiri necesare sub zodia nemuritoare a lui Liviu Oros.

Și la ediția din acest an oferta celor două zile însumează diversitate, atractivitate și profesionalism.

Evenimentul va debuta sâmbătă, începând cu ora 12:00, în Holul Mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” cu vernisajul Salonului Național de Grafică Umoristică „Interludica”, urmat de decernarea premiilor la Concursul Internațional de Epigrame „Epigramissima”, ediția a IV-a, în Amfiteatrul „Liviu Oros”, moderator: Cornel Udrea.

În tot acest timp, graficienii Radu Clețiu și Gogu Neagoe vor realiza portrete grafice și sociale „la minut” publicului prezent, iar Librăria RIDERIO, Editura Școala Ardeleană Cluj-Napoca, va prezenta un stand de carte umoristică cu autori din Deva și din țară.

Duminică, în a doua zi a festivalului, de la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural se va juca piesa de teatru „Cu vaporul … printre stele”, de Matei Vișniec, pusă în scenă de Trupa de teatru „PRO SCENIUM” a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, în regia lui Mihai Lungeanu.

Intrarea publicului la eveniment este liberă!

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate