.

O hunedoreancă a fost înşelată de un fals reprezentant al societăţii de distribuţie a apei

Atenţie la neatenţie! Poliţiştii sunt pe urmele unui individ care a sustras din locuinţa unei femei din municipiul Hunedoara 30.000 lei, sub pretextul unor „verificări” ale instalaţiei electrice. De asemenea, poliţiştii fac cercetări într-un caz cu un mod de operare asemănător, în care o hunedoreancă a fost înşelată de un fals reprezentant al societăţii de distribuție a apei.

În data de 15.03.2019, Poliția Municipiului  Hunedoara a fost sesizată despre faptul că unei hunedorence în vârstă de 69 de ani i-a fost sustrasă o sumă de bani din locuință.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că în data de 14.03.2019, în jurul orei 13:30, un bărbat s-a prezentat la locuința hunedorencei pretinzând că este reprezentant al societăţii furnizoare de servicii de electricitate și că trebuie să facă „verificări” în locuință. După „verificările” efectuate chiar în prezenţa proprietarei, în dimineața zilei de 15.03.2019, hunedoreanca a observat lipsa a 30.000 de lei (aflaţi într-un dulap), precum și a actului de identitate, motiv pentru care a sesizat Poliţia.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt.

 ***

Tot în data de 15.03.2019, la sediul Poliției Municipiului  Hunedoara s-a prezentat o altă femeie din municipiul Hunedoara, care a sesizat faptul că în data de 14.02.2019, în jurul orei 14.30, la locuința sa s-a prezentat un bărbat care s-a recomandat a fi „reprezentant” al societăţii de apă şi a afirmat că dorește să facă „verificări” la instalația de apă și canalizare. Pentru „verificare”, bărbatul respectiv a solicitat 189 de lei. Femeia i-a înmânat 200 de lei, moment în care acesta a părăsit în grabă locuința, fără a elibera vreo chitanță, dar lăsând un rest de 10 lei. Hunedoreanca și-a dat seama că a fost înșelată și a depus plângere penală, solicitând poliţiştilor identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate