.

Minoră dispărută, de 10 zile, din centrul de plasament Uricani

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Uricani  efectuează cercetări în vederea depistării minorei BERCHI CIREȘICA ALI (foto), în vârstă de 16 ani, cu reședința în orașul Uricani, care a plecat voluntar din centrul de plasament din Uricani în care era instituţionalizată, în data de 08.03.2019, în jurul orei 14:00 şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au stabilit că minora a fost adusă la centrul din Uricani în data de 21.02.2019, anterior fiind internată într-un centru de plasament situat pe raza municipiului Hunedoara (din verificări se pare că minora s-ar fi deplasat spre municipiul Hunedoara, împreună cu un alt minor).

Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, 55 kg., ochi căprui,  părul șaten-roșcat, față ovală, urechi normale, bărbie proeminentă. La momentul plecării, minora  era îmbrăcată cu geacă neagră, pantalon negru, pantofi sport albi, rucsac negru cu fluturași și nu avea asupra sa bijuterii, bani sau acte.

Poliţiştii desfăşoară activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei fiind solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate