.

Minoră din Petrila, plecată de la domiciliu. Cine poate da relaţii e rugat să sune la 112

Aţi văzut-o? Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării unei minore în vârstă de 16 ani, din Petrila, care a plecat voluntar de la domiciliu.

În cursul zilei de ieri, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul că, în dimineaţa zilei de 25.03.2019, în jurul orei 08.00, şi-a condus fiica, MANOLESCU NAOMI MARIA-MAGDALENA (foto), în vârstă de 16 ani,  la unitatea de învăţământ la care studiază (în Petrila), iar în jurul orei 14.00, când a revenit de la serviciu, a sesizat lipsa acesteia de acasă. Femeia a mai precizat că a luat legătura telefonic cu diriginta fiicei sale, care i-a relatat că minora nu s-a prezentat la orele de curs.

Petrileanca a mai precizat că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu, nu poate fi contactată telefonic (telefonul mobil al acesteia fiind închis).

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 47 kg., ochi căprui, păr de culoare neagră, forma feţei ovală, bărbie îngustă, urechi normale, nu are semene particulare. Mama minorei a precizat că fata, în momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcată cu blue-jeans de culoare albastru deschis, o geacă de culoare kaki iar in picioare avea o pereche de pantofi sport din piele de culoare neagră. Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în vederea depistării minorei, faţă de care urmează a fi solicitată urmărirea naţională.

Vă reamintim că minora a mai plecat voluntar de acasă, ultima dată fiind depistată de poliţişti pe raza oraşului Petrila, în data de 21.03.2013, la scurt timp de la semnalarea plecării sale de la domiciliu, de către familie.

La acea dată, minora a fost condusă la sediul Poliţiei Oraşului Petrila, unde a declarat, în prezența mamei sale, că pe durata absenţei de la domiciliu nu a fost victima niciunei fapte de natură penală sau contravențională, după care a fost încredințată mamei.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate