.

Liviu Lință – start spre un nou mandat la Primăria Vața de Jos

,,Cu onestitate și încredere că pot continua ceea ce am început, doresc să vă informez că marți a avut loc lansarea candidaturii mele și a echipei de consilieri pentru un al doilea mandat în fruntea comunei Vața de Jos.  A fost o onoare să vă slujesc în această poziție și sunt profund recunoscător pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în ultimii ani.
Am depus toate eforturile pentru a face din comuna noastră un loc mai bun pentru toți locuitorii săi, și acesta rămâne angajamentul meu principal.
În al doilea mandat, împreună cu echipa formată dorim să continuăm munca începută și să inițiem noi proiecte menite să poziționeze comuna noastră la cel mai înalt nivel.
Vă invit să fim din nou parteneri pe acest drum și să punem umărul împreună pentru o comunitate prosperă și plină de viață.
Pe această cale, adresez sincere mulțumiri celor care au fost alături de mine în acest moment important și care și-au exprimat angajamentul pentru Vața. Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Hunedoara Laurențiu Nistor, domnilor vicepreședinți Alin Țambă și Ion Bădin, domnului administrator public Costel Avram. Apreciez susținerea și le mulțumesc colegilor primari Florin Cazacu, Ovidiu Ilie Furdui, Liviu Mihaiu Gorcea și Lucian Albu Weber, directorilor de deconcentrate și tuturor celor prezenți în aceste momente în care are loc lansarea oficială pentru un nou mandat de primar”, avea să sintetizeze Liviu Lință în faţa unui numeros auditoriu  prezent la Căminul Cultural din Comuna Vața de Jos.

 

Dincolo de discuțiile ce au vizat o analiză a celor patru ani în fruntea comunității locale, au fost prezentate și câteva dintre proiectele ce creionează viitorul Comunei Vața de Jos –  un sprijin real pentru dezvoltarea turismului în zonă, introducerea gazului metan, proiecte  ce au în atenție infrastructura zonei.

Un moment important al întâlnirii, de la Vaţa, l-a reprezentat cuvântul Președintelui Consiliului Județean Hunedoara,  Laurențiu Nistor, care a trecut în revistă îndeplinirea în totalitate a programului   asumat la alegerile din 2020. ,, Vă spun cu mândrie că obiectivele asumate de către echpa PSD la alegerile trecute, le-am onorat până în prezent, lucru care ne bucură”.
Din cele expuse, amintim atragere de fonduri europene  de peste un miliard de euro, 402 km de drumuri județene reabilitate sau modernizate, dezvoltarea infrastructurii medicale, susținerea turismului, a activităților cultural sportive, etc !
Și nu în ultimul rând cei prezenți și-au reafirmat sprijinul total acordat lui Liviu Lință pentru  un nou mandat, plecând de la Laurențiu Nistor, candidat al PSD Hunedoara pentru un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean, până la primarii din zona Bradului și nu numai!
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate