.

Laurențiu Nistor – un nou mandat la Consiliul Județean Hunedoara

Alegerile din 9 iunie 2024 au adus un succes deosebit organizației județene a Partidului Social Democrat filiala Hunedoara.

Astfel, în urma scrutinului electoral de duminică, organizația PSD Hunedoara coordonată de președintele acesteia, Laurențiu Nistor, a înregistrat rezultate istorice. La Consiliul Județean, Laurențiu Nistor a obținut un scor de invidiat la președinția Consiliului Județean Hunedoara împotriva reprezentantului PNL, Călin Petru Marian şi a reprezentantului AUR, Marius Mane.

După 34 de ani, PSD-ul hunedorean a reușit să obțină o victorie electorală remarcabilă la Deva, unde prin Lucian Ioan Rus a câștigat fotoliul de primar al municipiului. De asemenea, la nivel de județ, PSD a obținut victorii electorale în toate municipiile hunedorene precum și în multe alte localități. În acest sens consemnăm o succesiune de rezultate pozitive la Brad, Orăștie, Hunedoara. în municipiul de pe Cerna, Dan Bobouțanu a obținut aproape 83 % din votul electoratulu. De asemenea, în comune precum Totești, Hărău, Baia de Criș, Băița, Vălișoara, Băcia, Sălașu de Sus, Râu de Mori și multe altele au fost reînnoite actualele mandate ale primarilor în funcție, ceea ce denotă o implicare aparte în dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Ca o notă dominantă, actualele alegeri desfășurate la 9 iunie, au creat o ușoară confuzie în votul dat pentru alegerile europarlamentare, întrucât electoratul nu a reușit să fie informat în mod punctual despre proiectele și programele candidaților care urmează să susțină România la Bruxelles.

Asupra rezultatelor oficiale validate de AEP vom reveni în ediția  scrisă a ziarului Accent Media de vineri 14 iunie a.c.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate