.

Laurențiu Nistor: Ce alţii promit, noi am făcut deja!

STIMAȚI LOCUITORI AI JUDE­ȚULUI HUNEDORA,
Investițiile în sănătate, educație, infrastructură, patrimoniu istoric, sport, cultură reprezintă prio­ri­tățile echipei PSD pentru Consiliul Județean Hunedoara.
În acest mandat, am atras finanțări record în valoare de UN MILIARD DE EURO pentru pro­iecte de dezvoltare a județului Hunedoara. Suntem prima echipă aflată la conducerea Consiliului Jude­țean Hunedoara care a reușit o asemenea performanță și suntem încrezători că județul Hunedoara se află deja pe traiectoria corectă de dezvoltare.
Infrastructura rutieră, cea de utilități, investițiile consistente în domeniul sănătății, implicarea activă în susținerea performanței în educație și sport, punerea în va­loare a patrimoniului istoric și dezvoltarea turismului sunt doar câteva dintre realizările notabile ale ultimilor patru ani – CE PROMIT ALȚII, NOI AM FĂCUT DEJA!
Mandatul 2024-2028 la condu­ce­rea Consiliului Județean Hunedoara înseamnă:
• 45 de proiecte de modernizare care au asigurată finanțarea prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Programul Regional Vest 2021-2027, Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Administrația Fondului de Mediu, Compania Națională de Investiții și se află deja în diferite etape de lucru;
• Proiecte noi, care vor îmbu­nătăți viața economico-socială și vor crește nivelul de trai al locuitorilor județului Hunedoara;
• Parteneriate active cu primă­riile din județul Hunedoara pentru derularea în comun a unor proiecte de interes județean;
• Dezvoltarea brandului „Hunedoara – județul celor două capitale”.
Împreună cu echipa de consilieri județeni vom asigura:
• Stabilitate economică și progres, siguranță socială, acces la sistemul de sănătate;
• Modernizarea infrastructurii rutiere și a serviciilor publice;
• Susținerea performanței în educație și sport;
• Promovarea imaginii județului prin turism, cultură și artă.
Pe 9 iunie 2024, suntem, cu toții, chemați la vot. Echipa PSD a demonstrat eficiență în fiecare localitate, a demonstrat că expe­rien­ța și implicarea sunt fundamentul realizărilor importante. Vă invit să rămâneți alături de mine și de echipa mea pe acest drum și, împreună, să facem alegeri înțelepte pentru viitorul nostru.


Votul pentru echipa PSD în­seamnă continuitate în proiectele începute, o guvernare stabilă și orientată către nevoile reale ale hunedorenilor. Să fim uniți în această călătorie, să mergem la vot cu încredere și să construim împreună un viitor în care fiecare locuitor al județului Hunedoara să se simtă parte a unei echipe care își dedică eforturile pentru binele comun.
Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea dumneavoastră și vă aștept la votul din 9 iunie pentru a continua, împreună, pe drumul cel bun!
În 2020, singurii mei aliați au fost locuitorii județului Hunedoara! În 2024, aliați îmi sunt tot locuitorii județului Hunedoara!
LAURENȚIU NISTOR

Votați Laurențiu Nistor „Un OM alături de OAMENI”, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara (poziția 4 pe buletinul de vot)!

Votați echipa consilierilor județeni PSD pentru Consiliul Județean Hunedoara (poziția 4 pe buletinul de vot)!

Comandat de Partidul Social Democrat-Organizaţia Judeţeană Hunedoara, cod mandatar financiar coordonator 21240002, executat de ACCENT MEDIA SRL

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate