.

A FOST GASIT BARBATUL DE LA BRAD

În contextul activităților derulate ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu a unui bărbat în vârstă de 78 ani, din municipiul Brad (a se vedea Buletinul de Presă din data de 22 mai a.c.), Poliția Municpiului Brad a organizat, în cursul acestei zile, o acțiune în vederea depistării persoanei în cauză, care a fost identificată pe DN76, între localitățile Brad și Rișculița.

Bărbatul nu prezenta urme de violență, însă a fost transportat la C.P.U. Brad, în vederea acordării de îngrijiri de speciliate, întrucât avea o stare precară (acesta   le-a declarat polițiștilor faptul că „a plecat să își caute turma de oi”).

La acțiunea desfășurată în cursul acestei zile au participat 8 polițiști, cu 4 autospeciale.

***

La data de 21 mai 2024, în jurul orei 13:00, Poliția Municipiului Brad a fost sesezată de o femeie despre faptul că soțul său, MARTIN IOAN (foto) în vârstă de 78 de ani, din municipiul Brad, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 20 mai 2024, în jurul orei 07:30 și nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiștii au stabilit că bărbatul ar fi plecat de la domiciliu în vederea efectuării unui consult medical, după care nu a mai revenit acasă. Totodată, polițiști au  mai stabilit că acesta obișnuia să se deplaseze pe raza localităților Brad, Mesteacăn și Ribița, după care se întorcea la domiciliu.

Semnalmentele: înălțime 1,70 m, greutate 80 kg., ochi căprui, păr cărunt. La data plecării voluntare, bărbatul purta o bluză de culoare gri închis, trening de culoare albastră închis și pantofi sport de culoare neagră cu talpă albă.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic  de urgență 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate