.

Karate: Medalii pentru sportivii din Hunedoara în întrecerile de la Zalău şi Alba Iulia

Un grup de 30 de sportivi legitimați la secția de karate de la Clubul Sportiv Gichin Hunedoara, coordonați de sensei Dan Adam (centură neagră 3 Dan), au participat la întrecerile din cadrul ediției din acest an a competiției dotate cu Cupa Dani-San desfășurat la Zalău de unde s-au întors cu 48 de medalii si patru cupe cucerite pentru medaliile de aur.
Medaliile de aur și trofeele puse în joc de către organizatori au fost cucerite de către Matei Negrean, Giulia Răduț, Ianis Suciu și de Luca Gândac iar medaliile de argint au fost adjudicate de către David Matei, Lucas Cîmpean,Rareș Dumitrian (la două probe), Eduard Grădinaru, Darius Rasa, Andrei Rasa, Radu Hoffer, Dariana Iovănescu (la două probe), Miruna Bădră­gan, Eduard Râpă (la două probe), Giulia Răduț, Ianis Suciu, Adelina Stănescu, Lorenzo Chilianu,Teodor Ionicescu, Luca Gândac și Mario Grădinaru.
Pe locul al treilea și medaliile de bronz au fost adjudecate de către sportivii Lucas Cîmpean, David Cîmpean, Rareş Dumitrian,Darius Rasa, Andrei Rasa, Natalia Mateescu (la doua probe), Mihai Mateescu (la două probe), Miruna Bădrăgan, Amalia Adam, David Vieru, Luca Olah, Denis Tordatfalvi (la două probe), Mădălin Tordatfalvi Eric Bobora, Patrick Bobora (la două probe), Adelina Gheorghiță (la două probe),Vlad Soptică, Adelina Stănescu (la două probe) și Luca Gândac.
În paralel cu întrecerile de la Zalău, o serie de sportivi de la Clubul Sportiv O Ka Do din Hunedoara au participat la întrecerile de karate de la Alba Iulia unde s-a desfășurat Cupa Alba Carolina. Cu talent, determinare și efort susținut, acești sportivi s-au numărat printre medaliații compe­tiției.
Adrian Crețu a câștigat medalia de aur în proba de kata, Ayana Bejenaru a fost cea mai bună la ambele probe kata și kumite.
Au mai câștigat primul loc la ambele probe din concurs Tudor Vasile și Denisa Cără­buș, Ariana Sârbu a cucerit două medalii, una de aur la kata și una de argint la kumite, la fel ca și colega ei Delia Martin iar Sofia Tunaru a fost prima la kumite și pe locul secund la proba de kata. Andrei Coțovan a urcat pe podiumul de premiere cucerind două medalii de argint, câte una la fiecare probă din concurs.
Alesia Sârbu a cucerit o medalie de argint la proba de kata și una de bronz la kumite ca și colegul ei Nicholas Sârbu, iar Bianca Pop și David Măstăcan au venit acasă cu medalii de argint la kumite și bronz la kata.
Au urcat pe podiumul de premiere la competiția de la Alba Iulia și Serena Pascal, Gloria Măstăcan și Cosmin Ciungan care au cucerit fiecare câte două medalii de bronz la probele din concurs. Ianis Sârbu aduce la palmaresul clubului și al lui personal o medalie de bronz cucerită în proba de kata.
Menționăm că acești spor­tivi sunt pregătiți la O Ka Do de către sensei Adrian Cretu cu sprijinul colegei Sempai Ariana Sârbu. Felicitări!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate