.

Judo: Reprezentanții de la LPS Cetate Deva, pe podium la Vâlcea

Prima ediție a competiției de judo pentru juniori”, CUPA VÂLCEA 1924″ s-a dovedit a fi un util și ultim test înainte de întrecerile etapei finale din cadrul Campionatului Național de Judo pentru sportivii de la categoriile U13 și U15 :
Secția de performanță de la L.P.S. “CETATE” DEVA a participat la competiția de la Rm. Vâlcea cu sportive care au șanse să urce pe podiumul de premiere la întrece­rile naționale iar rezultatele sunt considerate foarte bune. Iată aceste rezultate:
Adrian Filip s-a clasat pe primul loc la categoria -55 kg, Antonia Rădoane a cu­ce­rit o medalie de argint pentru locul secund obținut la categoria + 63 k, ambii la secțiunea de vârstă U 15.
O medalie de argint a cucerit Patrik Covaci la -60 kg iar medalii de bronz au cucerit Daria Pogan la categoria – 44 kg, Andreea Gârbovan la -63 kg, Bogdan Bîzgan – 66 kg, toți la categoria de vârstă U 15 și Victor Kadar la -38 kg categoria de vârstă U 13.
Foarte aproape de podiumul de premiere au fost și Flavius Paraschiv – categoria de greutate – 38 kg la U 13 și Kevin Xu Yi De la -50 kg U 15 ambii clasați pe locul V iar Fabian Scutariu la – 42 kg și Andrei Bal – 46 kg, ambii la categoria de vârstă U 13, s-au clasat pe locul VII.
Tinerii judoka de la LPS Cetate Deva sunt pregătiți de prof. Daniel Victor Gârbovan și Constantin Vasiliu iar așa cum au declarat cei doi tehnicieni, aceste rezultate îi îndreptățesc să afirme că sunt speranțe mari în obținerea de medalii și la etapa finală a Campionatului național pentru juniorii U13 și U15.
Felicitări tuturor sport­i­vilor și antrenorilor, mult succes la întrecerile finale!!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate