.

Înscrierile copiilor în clasa pregătitoare

Înscrierile copiilor în clasa pregătitoare vor începe în 11 aprilie, dată de la care părinţii pot transmite sau depune cererile la unitatea de învăţământ la care se solicită înscrierea celor mici în sistemul educaţional primar.

“Pentru a veni în sprijinul părinților și al tuturor celor implicați în procesul de înscriere, după publicarea documentelor în Monitorul Oficial vom pune la dispoziția tuturor celor interesați un material cu principalele întrebări și răspunsuri referitoare la înscrierea copiilor la școală. De asemenea, în perioada înscrierilor și până la sfârșitul acestora, la nivelul fiecărui inspectorat școlar va fi disponibil un număr telverde, unde părinții vor putea suna pentru a primi, gratuit, informațiile de care au nevoie pentru înscrierea copiilor. Numărul de telefon telverde, data de la care acesta este funcțional și programul de funcționare vor fi comunicate în timp util de fiecare inspectorat școlar”, a transmis ministrul Educației, Ligia Deca

Metodologia și calendarul final de înscriere în clasa pregătitoare în anul școlar viitor urmează să fie publicate în Monitorul Oficial.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate