.

Încă un “migrant” din PSD s-a înscris în Pro România

Deputatul PSD Sorin Marica s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Deputatul de Hunedoara, Petru-Sorin MARICA, a semnat marţi, 2 aprilie 2019, adeziunea la PRO România din dorința de a apăra valorile social-democrate autentice, inclusiv la nivel legislativ, și de a se implica activ pentru promovarea unei echipe puternice care să reprezinte cu cinste România în Parlamentul European, în urma alegerilor europarlamentare din luna mai.

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a declarat deputatul Petru-Sorin MARICA.

În prezent, PRO România are un număr de 21 de deputați în Camera Deputaților.

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Costin

    Mare rusine pentru Sorin Marica , pana acum vorbeai cu mamaliga-n gura, ai urmarit numai interesele personale , nu ale oamenilor , mai degraba te regasesti alaturi de USR, dar cred ca esti un vagon care ramane in urma locomotivei Pro Romania si atunci ce faci , spui ca un vagon a deraiat fara ca sa poata fi recuperat.

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate