.

“Împreună cu Salvital putem oferi hunedorenilor acces rapid la investigații medicale esențiale”

“Am fost, astăzi (marţi – n .red.), prezent la acțiunea Asociației Salvital, organizată la Deva în vederea evaluării stării de sănătate a populației prin telemedicină și teleconsultații.
Caravana medicală a fost găzduită cu generozitate în incinta Centrului Cultural „Drăgan Muntean” și a atras un interes considerabil din partea locuitorilor municipiului. Serviciile medicale oferite de Salvital în cadrul unei singure consultații au furnizat pacienților informații esențiale și rapide legate de starea lor de sănătate sau de evoluția afecțiunilor cu care se confruntă.
Mă bucur că, împreună cu Salvital și cu sprijinul primăriilor implicate în acest proiect, putem oferi hunedorenilor acces rapid la investigații medicale esențiale. Aceste investigații se concentrează în special pe sfera cardiologică, bolile pulmonare și metabolice precum diabetul. În plus, în cadrul acestor consultații, medicii și paramedicii de la Salvital efectuează și investigații ale sistemului osos, inclusiv teste de osteoporoză, folosind echipamente de ultimă generație recent achiziționate de către asociație.
Transmit mulțumiri către Asociația Salvital, medicilor, asistenților și paramedicilor, și către toți cei implicați în această inițiativă pentru eforturile lor remarcabile în beneficiul sănătății și bunăstării comunității noastre”.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate